0638 545 529 info@manualworld.nl

Fysiotherapie bij ManualWorld op Zeeburgereiland

 

Meer dan drie miljoen mensen in Nederland, jong en oud, komen jaarlijks voor korte (of langere) periodes bij de fysiotherapeut. Omdat klachten van het lijf kunnen ontstaan tijdens het werk of sporten. Maar het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of gewoon door ouder worden.

Met de fysiotherapeut bent U meestal snel weer beter in beweging. Hij/zij is namelijk de bewegingsspecialist bij uitstek. De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook daarvoor kunt U terecht bij de fysiotherapeut en bij ManualWorld op zowel IJburg als op Zeeburg.


Doel van fysiotherapie

 

De fysiotherapeut is de deskundige op het gebied van bewegen. Hij / zij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden in het bewegen. Samen met de fysiotherapeut werkt U aan meer bewegingsvrijheid en daarmee aan een betere kwaliteit van leven.


Fysiotherapeut

 

Uw fysiotherapeut luistert naar de reden(en) van Uw komst en wensen tot verbetering. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met U naar de mogelijkheden om tot verbetering en (wellicht deels) oplossen van Uw lichamelijke klachten te komen.

Behandeling door een fysiotherapeut kan bestaan uit massages, rekken van spieren en aanhechtingen van spieren en het mobiliseren van gewrichten. Daarnaast is het vergroten van de belastbaarheid van spiergroepen een vaak gebruikte behandelmethodiek.


Het resultaat bij fysiotherapie

 

Inzet van een behandeling bij de fysiotherapeut is het verminderen van pijnklachten waardoor er beter kan worden bewogen in het dagelijks leven. Tevens verkrijgt U meer inzicht waarom bewegen goed is voor Uw algemene gezondheid.